Bidrar til flyt

Produsentappen - er tilgjengelig for både mobiltelefon og datamaskin

Webappen finner du her: Webappen

Åpne Webappen og logginn eller registrer deg for å abonnere på moduler. Bruk webappen til det den fungerer best til og last ned telefonappen som er tilpasset din telefon.

Produsentappen for iPhone finner du her: Last ned til iPhone

Produsentappen for Android: Last ned til Android

Modulpriser i Produsentappen

Produsentappen lastes ned fra henholdsvis AppStore (iPhone) og PlayButikk (Android), slik orientert om over, eller ved å gå til Webappen.

Nye brukere registrerer seg i Webappen. Abonner på moduler ved å aktivere ønsket modul/moduler som innlogget bruker i Webappen. Jordbruksmodulen og Storfemodulens brukere får tilgang til både Telefonappen og Webappen (samme pris for begge tjenestene).

Når modul/moduler er aktivert, vil brukerne få en faktura på den e-postadressen du registrer i Webappen. Om du velger å aktivere Jordbruksmodulen, og kun den, får du faktura for Jordbruksmodulen. Velger du aktivere flere moduler, får du faktura for de modulene du aktiverer.

Priskalkulator

Velg hvilke modul(er) du ønsker å beregne pris på ved å huke av ønskede moduler.

Pris eks MVA. kr:
Pris inkl MVA. kr:

Kontaktinformasjon

Produsentappen

Produsentappen er modulbasert og kommer både som en Webapp og som Telefonapp, du betaler kun for det du har bruk for! Produsentappen er laget for å forenkle dokumentasjon. Jordbruksmodulen og Storfemodulen kan brukes på både Webappen og Telefonappen.

Produsentappens Telefonapp er det som kalles for en native app, det vil si et dataprogram. Fordelene er mange og betydelig for brukerne. Når appen er installert på telefonene, er den svært rask og bruker lite data i kommunikasjon med databasen. En native app kan i stor grad utnytte telefonens innebygde funksjoner, slik som GPS og kamera, det gjør Produsentappen for å forenkle og forbedre brukeropplevelsen.

Telefonappen kan bruks uten telefon-/datadekning. Når den får forbindelse enten via telenettet eller WIFI synkroniserer appen seg med databasen, uten at brukeren trenger å tenke på det. All kommunikasjon mellom appen og databasen er kryptert - det vil si at det ikke er mulig for andre å få tak i informasjonen.

For at Webappen kan kun brukes når det er dataforbindelse. Er laget for å benyttes først og fremst på stor skjerm og datamaskin/iPad/nettbrett.

Er du usikker på hvordan appen brukes og fungerer? Da anbefaler vi at du leser brukerhandboka vår. Der vil du kunne finne nyttig informasjon og hjelp.

Vi er opptatt av våre brukere og har derfor gjort det svært enkelt å kontakte oss direkte fra appene. Er det noe du lurer på eller har forslag til forbedringer - ikke nøl ta kontakt med oss!