Bidrar til flyt i hverdagen!

Produsentappen® - er tilgjengelig for både mobiltelefon og datamaskin

For nye brukere:

Registrer deg på Webappen, som du finner her: Registrer/abonner

Åpne Webappen og registrer deg for å kunne abonnere på moduler. Straks du har abonnert kan du begynne å bruke valgt modul.


For nye eksiterende brukere:

De som har registrert seg tidligere i en av telefonappen, benytt registrert e-postadresse og valgt passord for å logge inn på webappen

For alle brukere:

Abonner på ønsket modul(er) og ta den i bruk umiddelbart. Modul(er) du abonnerer på kan benyttes både på telefonappen og i webappen.


Bruk webappen til det den fungerer best til og last ned telefonappen som er tilpasset din telefon. Om du ønsker å laste ned appen til din telefon, besøk denne siden på mobiltelefonen, eller søk i henholdsvis GooglePlay eller AppStore

Produsentappen® for iPhone finner du her: Last ned til iPhone

Produsentappen® for Android: Last ned til Android

Priskalkulator

Velg hvilke modul(er) du ønsker å beregne pris på ved å huke av ønskede moduler.

Vi har gjennomført en spørreundersøkelse blant våre brukere. Resultatet av spørreundersøkelsen er at vi lager en ny prismodell for Jordbruksmodulen. Prismodellen tar hensyn til antall daa.Pris eks MVA. kr:
Pris inkl MVA. kr:

Modulpriser i Produsentappen®

Produsentappens® telefonapper lastes ned fra henholdsvis AppStore (iPhone) og PlayButikk (Android), slik orientert om over. Først må du registrere deg i Webappen: Registrer deg i Webappen.

Nye brukere registrerer seg i Webappen. Abonner på moduler ved å aktivere ønsket modul/moduler som innlogget bruker i Webappen. Jordbruksmodulen og Storfemodulens brukere får tilgang til både Telefonappen og Webappen (samme pris for begge tjenestene).

Når modul/moduler er aktivert, vil brukerne få en faktura på den e-postadressen du registrer i Webappen. Om du velger å aktivere Jordbruksmodulen, og kun den, får du faktura for Jordbruksmodulen. Velger du aktivere flere moduler, får du faktura for de modulene du aktiverer.

Kontaktinformasjon

Produsentappen®

Produsentappen® er modulbasert og kommer både som en Webapp og som Telefonapp, du betaler kun for det du har bruk for! Produsentappen® er laget for å forenkle dokumentasjon. Jordbruksmodulen og Storfemodulen kan brukes på både Webappen og Telefonappen.

Produsentappens® Telefonapp er det som kalles for en native app, det vil si et dataprogram. Fordelene er mange og betydelig for brukerne. Når appen er installert på telefonene, er den svært rask og bruker lite data i kommunikasjon med databasen. En native app kan i stor grad utnytte telefonens innebygde funksjoner, slik som GPS og kamera, det gjør Produsentappen® for å forenkle og forbedre brukeropplevelsen.

Telefonappen kan bruks uten telefon-/datadekning. Når den får forbindelse enten via telenettet eller WIFI synkroniserer appen seg med databasen, uten at brukeren trenger å tenke på det. All kommunikasjon mellom appen og databasen er kryptert - det vil si at det ikke er mulig for andre å få tak i informasjonen.

Webappen kan kun brukes når det er dataforbindelse. Er laget for først og fremst å benyttes for store skjermer som datamaskin/iPad/nettbrett, men kan også benyttes på mobiltelefon.

Vi har laget flere opplæringsvideoer for enklest mulig å komme i gang med Produsentappen®, alle videoene er tilgjengelig fra Webappen. Det er også tilgjengelig skriftlig informasjon og hjelp i Webappen.

Vi er opptatt av våre brukere og har derfor gjort det svært enkelt å kontakte oss direkte fra appene. Er det noe du lurer på eller har forslag til forbedringer - ikke nøl ta kontakt med oss!