Bidrar til flyt

Last ned Produsentappen

Modulpriser i Produsentappen

Produsentappen lastes ned fra henholdsvis AppStore (iPhone) og PlayButikk (Android), slik orientert om over.

Når du laster ned Produsentappen og registrer deg, vil du få en faktura på den e-postadressen du registrer i appen. Om du velger å aktivere Jordbruksmodulen, og kun den, får du faktura for Jordbruksmodulen. Velger du aktivere flere moduler, får du faktura for de modulene du aktiverer.

Priskalkulator

Velg hvilke modul(er) du ønsker å beregne pris på ved å huke av ønskede moduler.

Prisen basert på dine valg kr.:
Prisene er + MVA. Inkl MVA.:

Kontaktinformasjon

Produsentappen

Produsentappen er modulbasert, du betaler kun for det du har bruk for! Produsentappen er laget for å forenkle dokumentasjon. Vi kaller appen gjerne for "Bondens lille hjelper", rett og slett fordi vi har gjort det så enkelt som mulig å bruke appen.

Produsentappen er det som kalles for en native app, det vil si et dataprogram. Fordelene er mange og betydelig for brukerne. Når appen er installert på telefonene, er den svært rask og bruker lite data i kommunikasjon med databasen. En native app kan i stor grad utnytte telefonens innebygde funksjoner, slik som GPS og kamera, det gjør Produsentappen for å forenkle og forbedre brukeropplevelsen.

Appen kan bruks uten telefon-/datadekning. Når den får forbindelse enten via telenettet eller WIFI synkroniserer appen seg med databasen, uten at brukeren trenger å tenke på det. All kommunikasjon mellom appen og databasen er kryptert - det vil si at det ikke er mulig for andre å få tak i informasjonen.

Er du usikker på hvordan appen brukes og fungerer? Da anbefaler vi at du leser brukerhandboka vår. Der vil du kunne finne nyttig informasjon og hjelp.

Vi er opptatt av våre brukere og har derfor gjort det svært enkelt å kontakte oss direkte fra appen. Er det noe du lurer på eller har forslag til forbedringer - ikke nøl ta kontakt med oss!