Bidrar til flyt i hverdagen!

Priskalkulator

Vi har gjennomført en spørreundersøkelse blant våre brukere og søkere om produksjonstilskudd. Resultatet av spørreundersøkelsen er at vi lager en ny prismodell for Produsentappen. Prismodellen tar hensyn til antall daa.
Pris eks MVA. kr:
Pris inkl MVA. kr:


Produsentappen® - er tilgjengelig for både mobiltelefon og datamaskin

For nye brukere

Telefonappen er en gratis tilleggstjeneste for abonnentene. For å ta i bruk telefonappen, må du først registrere deg i nettjenesten og starte abonnementet/gratis 30-dagers prøveperiode.

Registrer deg på Webappen, som du finner her: Registrer/abonner Husk det er 30 dagers gratis prøveperiode.

Gå til Webappen og registrer deg. Straks du har abonnert / startet 30-dagers gratis prøveperiode kan du starte å bruke tjenesten Produsentappen® .

For nye eksiterende brukere

De som har registrert seg tidligere i en av telefonappen, benytt registrert e-postadresse og valgt passord for å logge inn på webappen

For alle brukere

Telefonappen har hatt en del utfordringer, etter at vi la til nettjenesten. Dette er snart ordnet og brukerne som har lastet ned telefonappene vil få notifikasjon om at appen bør oppdateres.

Abonnerer på Produsentappen® og om du ønsker å laste ned appen til din telefon, besøk denne siden på mobiltelefonen, eller søk i henholdsvis GooglePlay eller AppStore

Produsentappen® for iPhone finner du her: Last ned til iPhone for Android her: Last ned til Android

Produsentappen®

Produsentappen® er en tjeneste som kommer både som en Webapp og som Telefonapp. Telefonappen er en gratis tilleggstjeneste som for abonnentene. Du kan logge deg inn, men du kan ikke abonnere på Produsentappen i telefonappen – det må du gjøre i nettjenesten. Produsentappen® er laget for å forenkle dokumentasjon.

Produsentappens® Telefonapp er det som kalles for en native app, det vil si et dataprogram. Fordelene er mange og betydelig for brukerne. Når appen er installert på telefonene, er den svært rask og bruker lite data i kommunikasjon med databasen. En native app kan i stor grad utnytte telefonens innebygde funksjoner, slik som GPS og kamera, det gjør Produsentappen® for å forenkle og forbedre brukeropplevelsen.

Telefonappen kan bruks uten telefon-/datadekning. Når den får forbindelse enten via telenettet eller WIFI synkroniserer appen seg med databasen, uten at brukeren trenger å tenke på det. All kommunikasjon mellom appen og databasen er kryptert - det vil si at det ikke er mulig for andre å få tak i informasjonen.

Webappen kan kun brukes når det er dataforbindelse. Den er laget først og fremst for å benyttes for store skjermer som datamaskin/iPad/nettbrett, men kan også benyttes på mobiltelefon.

Vi har laget flere opplæringsvideoer for enklest mulig å komme i gang med Produsentappen®, alle videoene er tilgjengelig fra Webappen. Det er også tilgjengelig skriftlig informasjon og hjelp i Webappen.

Vi er opptatt av våre brukere og har derfor gjort det svært enkelt å kontakte oss direkte fra appen. Er det noe du lurer på eller har forslag til forbedringer - ikke nøl ta kontakt med oss!