Vi gjør hverdagen litt enklere

Å hjelpe og inspirere gjennom å tilby enkle, smarte og praktiske løsninger som tar i bruk ting brukerne allerede har.

Produsentappen er en digital tjeneste for planlegging og dokumentasjon av jordbruksproduksjon. Tjenesten tilbys både som webapp og telefonapp. Tjenesten kan benyttes av flere på samme driftsenhet og er gratis i 30-dagers prøveperiode.

Vi motiveres av vår visjon

Å hjelpe brukerne til å bli mer effektive i hverdagen, gjennom våre innovative tjenester.

Produsentappen er en abonnementstjeneste, laget for å forenkle og forbedre drifta. Både gjennom et gode verktøy for dokumentasjon og planlegging, og fordi informasjonen alltid er tilgjengelig – enten i webappen eller i telefonappen.

Hvem ERVI

Adresse: Brøderudvegen 157, 2216 Roverud
Organisasjonsnummer: 917613443 MVA

ERVI AS holder til i Kongsvinger kommune. Vår spesialkompetanse er programmering, samarbeid mellom ulike datasystemer og problemløsning som vi lager for å forenkle og forbedre hverdagen for våre kunder.

Produsentappen

Produsentappen gjør dokumentasjon og rapportering enklere og raskere. Både som Telefonapp og Webapp.

ERVI-Booking

ERVI-Booking gjør salg og utleie enkelt for både utleieren og kundene. Består av nettside, administrasjonsapp (webapp) og salgsapp (iPhone)

Her ERVI

Vårt mål

ERVI AS utvikler tjenester som har som mål å forenkle hverdagen for våre kunder. Enten det er å hjelpe til å gjøre dokumentasjon og rapportering enklere eller det er å hjelpe kundene med verktøy som øker omsetningen, samtidig som vi sparer tid – så er målet å gjøre hverdagen enklere.

Våre tjenester er utviklet i nært samarbeid med våre kunder, fra ide til ferdig tjeneste. Derfor vet vi at våre tjenester gjør det vi lover – å gjøre hverdagen enklere. Takk til de som har bruket av sin tid for å dele sin kompetanse og erfaring med oss, slik at vi har blitt i stand til å utvikle nyttige tjenester.

Utvikle digitale løsninger som bidrar til forenkling og forbedring. Det ERVI som utvikler tjenester som bidrar til en bedre hverdag.

Kontaktskjema

Bruk kontaktskjemaet til høyre for å kontakte oss.

Fyll inn den informasjonen vi ber om, slik at vi kan kontakte deg for å svare på eller følge opp henvendelsen.

Om du er snill å velger hva henvendelsen gjelder, blir det enklere for oss å bestemme hvem som skal ta kontakt med deg.

Kontaktskemaet er laget for å brukes. Ta gjerne kontakt med oss om det er noe du lurer på.


Antall tegn igjen: 300